loading...

Proses Request Chord Di Malaykord

ADSENSE Link Ads 200 x 90
ADSENSE 336 x 280
Kami mendapatkan banyak undangan kord semenjak 2 ke 3 tahun ini. Dan ia ialah amat sukar bagi pihak kami untuk menyediakan kesemua undangan dalam masa yang sama. Makara untuk menyelesaikan duduk perkara ini kami telah membuat satu flow(proses) untuk berlaku adil kepada semua pengunjung Malaykord yang menggunakan form Request chord di Malaykord. Post ini bertujuan untuk penjelasan yang terperinci dan terperinci semoga semua fahami situasi Malaykord yang semakin hari semakin bertambah jumlah Request dari peminat-peminat muzik. Kami sangat memahami dan kami dengan rendah hati meminta maaf atas kelewatan setiap kali undangan dilakukan. Di bawah ialah gambar flow(proses) untuk memilih keutamaan pada lagu-lagu yang diminta oleh pengujung.

3 Faktor Utama Lagu-lagu yang diberi keutamaan:

1. Ketersediaan kord lagu tersebut di Malaykord
Lagu tersebut sudah ada didalam simpanan Malaykord, jadi tidak perlu untuk carian yang gres untuk kord lagu tersebut
2. Kekerapan lagu tersebut diminta
Selepas lagu tersebut keluar 3 undangan awal oleh pengunjung yang berbeza untuk lagu yang sama akan diberi keutamaan.
3. Populariti lagu itu sendiri.
Populariti lagu tersebut sendiri menjadi tanda bahawa lagu tersebut dicari oleh peminat-peminat muzik. kami membuat semakkan populariti menggunakan medium video tersebut di youtube. video yang mempunyai viewer lebih dari 10k dalam masa 2 bulan akan diberi keutamaan.


Untuk undangan kord lagu yang tidak tersenarai dalam faktor-faktor di atas, undangan tersebut tidaklah disia-siakan oleh kami. Permintaan tidak akan dibuang dan akan terus di simpan untuk dihantar pada masa-masa yang ditetapkan.

Maaf atas keterlewatan bagi pihak kami untuk memenuhi undangan kord lagu dari pengunjung-pengunjung. Pihak kami akan sentiasa memperbaharui proses-proses ini semoga kemajuan dan kebaikan dapat dirasai semua pihak. Kami fahami berapa sukarnya untuk mencari kord lagu berbahasa Melayu dan diatas karena itulah Malaykord wujud. Sila baca About Malaykord. Dan untuk sebarang pertanyaan sila kemukakan idea anda atau komen anda di Contact Malaykord


Sumber http://malaykord.blogspot.com
ADSENSE 336 x 280 dan ADSENSE Link Ads 200 x 90

0 Response to "Proses Request Chord Di Malaykord"

Post a Comment

Recipes Easy